OVER CLAUDIA

EMOTIECOACH, MINDFULNESSTRAINER EN YOGADOCENT

Als hoog sensitief meisje raakte Claudia al op zeer jonge leeftijd geïntrigeerd door de vraag hoe het menselijk systeem werkt. En dan in het bijzonder hoe we de fysiek, emotioneel, mentaal en energetische laag in lijn kunnen brengen, zodat het zo goed mogelijk voor ons werkt.

Dit resulteerde in het dagelijks beoefenen van yoga, meditatie en het volgen van opleidingen die haar de bevoegdheid gaven hierin les te kunnen geven. Al jaren en tot op heden geeft Claudia vol passie yoga, meditatie en mindfulness lessen/cursussen als gecertificeerd docent.

Gaandeweg werd ze zich steeds sterker bewust van hoe we ook emoties voor ons kunnen laten werken. Ze ontmoette Vera Helleman (grondlegger emotie expertise centrum) en volgde daar als een van de eersten een opleiding tot emotiecoach. Inmiddels heeft Claudia, als gecertificeerd emotiecoach, al vele mensen met succes geholpen de boodschappen, die emoties voor ons hebben, leren begrijpen en als bruikbaar gereedschap in te zetten.

Gedurende haar werk maakt Claudia dankbaar gebruik van alle krachtige inzichten, vaardigheden en technieken, die zij leerde van alle grootte leraren die in de afgelopen jaren haar pad gekruist hebben. Dit maakt haar tot een enorm veelzijdig ‘instrument’ waarbij zij de behoeftes van de deelnemer/cliënt centraal laat staan.